Eerste uitleg van de reisleider van Klim-Op Airlines over onze reis de wereld rond!

Deze morgen kwamen we allemaal samen in de zaal, maar we wisten niet wat er ging gebeuren… Opeens kwam er een  chique mevrouw binnen, met een hoed en zonnebril en ze praatte ook een beetje raar …
Ze vroeg of ze bij Klim-Op Airlines was, want ze had een uitnodiging gekregen voor meer uitleg over de Best Deal actie: Vlieg mee met Klim-Op Arlines de wereld rond!
Zij en Maurice wilden al langer op wereldreis. Maar waar was Maurice nu?
Maurice kwam toen ook eindelijk binnen, hij leek wat op Meester Joeri, maar zag er toch heel anders uit! Maurice dacht dat ze op de verkeerde plaats waren, maar de mevrouw zei dat ze het aan ons gevraagd had en dat ze wel op de juiste plaats waren! Ze gingen zitten om te wachten op de reisleider.
Toen kwam de reisleider / piloot van Klim-Op Airlines met een hele grote wereldkaart binnen! Hij vroeg wie die meneer en mevrouw waren. Ze stelden zich voor als Louise en Maurice de Pompadoer en vertelden dat zij ook een uitnodiging gekregen hadden en dat ze mee wilden op wereldreis!
De reisleider vertelde naar welke landen we allemaal gingen vliegen, maar Maurice en Louise waren toch nog niet helemaal overtuigd … Louise vroeg of er daar ook shows waren om naar te kijken? De reisleider zei dat er in elk land een hele mooie show ging zijn, uitgevoerd door allemaal jongens en meisjes. Toen beslisten Louise en Maurice dat ze mee wilden. Louise wou direct beginnen met koffers te pakken, dus Maurice moest onmiddellijk meekomen.
Toen ze weg waren bekende de reisleider dat hij eigenlijk nog helemaal geen shows geregeld had en vroeg aan ons of wij met onze klassen een show wilden bedenken van de verschillende landen. En natuurlijk willen wij dat!

Hopelijk gaan jullie ook allemaal mee op wereldreis, dan kunnen jullie onze show ook zien!